Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Verdens bedste ideer og et par sygt dÄrlige" by Jacob Riising # Book PDF Kindle ePub Free

Verdens bedste ideer og et par sygt dÄrlige

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Verdens bedste ideer og et par sygt dĂ„rlige
  • Author : Jacob Riising
  • Release Date : January 10, 2020
  • Genre: Science & Nature,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 37432 KB

Description

Verdens bedste ideer og et par sygt dĂ„rlige bliver du klogere pĂ„, hvem der opfandt toiletpapiret, hĂžrer om Robert, der tog verdens fĂžrste selfie, mĂžder danske Louis, der lavede verdens fĂžrste burger og Ignaz fra Ungarn, der fik den fremragende ide, at lĂŠger skal huske at vaske hĂŠnder imellem to operationer pĂ„ hospitalet.




Robert, Louis og Ignaz er bare nogle af de mange mennesker, der gennem verdenshistorien har fundet pĂ„ masser af ideer eller opfundet ting, vi efterfĂžlgende har taget for givet.

I en lang rĂŠkke sjove og ikke mindst sande historier fortĂŠller Jacob Riising om, hvordan ideerne er blevet til. En af dem er historien om Bertha Benz, der uden sin mands viden stjal og viste hele verden hans ”hestelĂžse kĂžretĂžj”. Uden Bertha havde vi mĂ„ske aldrig opdaget, at hendes mand havde opfundet bilen. Du kan ogsĂ„ lĂŠse historien om den engelske dronnings gudsĂžn, der som straf ikke mĂ„tte forlade sit hus i syv Ă„r og derfor opfandt lokummet.

Det er naturligvis ikke alle ideer, der er lige geniale. Riising vil faktisk gĂ„ sĂ„ langt som til at kalde nogle af dem sygt dĂ„rlige, og flere af dem har da ogsĂ„ fundet vej til bogen. F.eks. guldfiskelufteren, der skulle gĂžre det muligt at gĂ„ tur med sine fisk, atombomben, der slog over 200.000 uskyldige ihjel – og ikke mindst lektier, der

blev opfundet af en sadistisk skolelĂŠrer fra Venedig.

Det utrolige ved alle historierne er, at det ikke engang er lĂžgn.


Books Free Download "Verdens bedste ideer og et par sygt dÄrlige" PDF ePub Kindle